fbpx
021-10 11 20 boka@acc.se

Lokaler

ACC Meetings & Events hittar du mitt i centrala Västerås, med en fantastisk utsikt över staden och Mälaren. Med en lång erfarenhet och riktigt bra service erbjuder vi proffsiga och flexibla möten, oavsett om de sker med alla på plats, semidigitalt eller helt digitalt. 

Unika lokaler – läget, servicen och den fantastiska maten!

Kombinera kreativa möten med fantastisk mat och en vacker utsikt över Västerås. Vi erbjuder flera olika typer av lokaler, studios och digitala mötesplattformar. Vi sätter gärna ihop paketlösningar med bland annat måltider, övernattningar, evenemang och aktiviteter i trakten.

Behöver du övernattning har vi två egna hotell i koncernen. Båda hotellen ligger mitt i centrala Västerås. Vid större evenemang har vi många samarbetspartners och kan erbjuda boende på ett flertal hotell i Västerås. Självklart erbjuder vi riktigt bra mat, oavsett om det gäller frukost, lunch eller middag. Läs mer om mat och dryck här eller boka direkt här.

Våra mötesrum

Hos oss kan du välja mellan olika mötesrum, evenemangslokal eller moderna studios för digitala produktioner, hybridmöten och konferenser. Vi tillhandahåller allt från teknik, support, mötesplattform, studios, eventdesign och moderering till projektledning och coaching. Allt från små gruppmöten till stora globala webbkonferenser.

Studios

I våra studios finns förutsättningarna för alla typer av digitala event som livesändningar, hybridevent och andra streamingproduktioner. Här erbjuder vi kompletta lösningar för till exempel digitala kongresser, konferenser, årsmöten, intervjuer, föreläsningar, utbildningar och mycket mer!

Övernattning, mingel eller andra specifika önskemål?

Vi hjälper dig med alla dina möten och evenemang, oavsett storlek. Kanske planerar du en kick-off, en utbildning, ett möte eller en häftig matupplevelse. Tillsammans hittar vi bästa möjliga upplägg.

Välkommen att kontakta oss, vårt professionella mötesteam hjälper dig med att göra ditt event till en succé! Fyll i kontaktformuläret eller ring 021- 10 11 20