fbpx
021-10 11 20 boka@acc.se

Möten

Möten är vår spoecialitet! Under 30 år har vi jobbat med att skapa de bästa förutsättningarna för människor att mötas. Oavsett om ditt möte är helt digitalt, ett hybridmöte eller ett möte med alla på plats tar vi oss an dina utmaningar och hjälper dig från A till Ö. Inget möte är för litet. Inget möte är för stort.

Vi lotsar dig genom mötets alla delar, till exempel lokal, teknik, studios, mat och dryck, övernattning och aktiviteter. Att du ska känna dig trygg är vårt största fokus.

Digitala möten

Fler och fler ställer om till digitala möten. Det kan gälla konferenser, kongresser eller utbildningar som nu sker genom digitala lösningar. Allt från små gruppmöten till stora globala webbkonferenser. Vi erbjuder lika proffsiga möten oavsett om de sker med alla på plats, semidigitalt eller helt webbaserat.

Vi tillhandahåller allt från teknik, lokaler, support, mötesplattform, studios, eventdesign och moderering till projektledning och coaching.

Hybridmöten

Ett hybridmöte innebär att mötet sker med deltagare som både finns på plats och på distans, uppkopplade till en digital mötesplattform. Vi erbjuder en bred och hög kompetens, inspirerande miljöer och bra digitala lösningar. Med rätt teknik och kunskap hjälper vi er med att få den rätta gruppkänslan att infinna sig, avståndet spelar inte längre någon roll. Har ni kontor på olika platser i landet, konsulter som jobbar utspritt i olika städer eller kanske många anställda som jobbar på distans? Då kan ett hybridmöte passa er perfekt.

Fysiska möten

Ett lyckat möte är vår passion. Åtta eller åttatusen stolar spelar ingen roll. Med lång erfarenhet och stort engagemang levererar vi framgångsrika möten där trygghet, flexibilitet och kompetens alltid är i fokus. Vi jobbar med både egna och externa lokaler. Vi hjälper dig att hitta rätt plats, rätt teknik och rätt service, oavsett var du vill hålla ert möte eller hur du vill att det ska genomföras.

Mässor & Events

Under tre årtionden har vi hjälpt företag och organisationer att arrangera alla möjliga typer av mässor, utställningar och evenemang av högsta klass. Kom till oss med dina tankar och idéer och vi hjälper dig hela vägen från planering och genomförande till utvärdering och uppföljning.

Vi erbjuder egna möteslokaler, evenemangsytor, externa platser och digitala plattformar.

Övernattning, mingel eller andra specifika önskemål till ert möte?

Vi hjälper dig med alla dina event och möten, små som stora. Vill du t ex diskutera om bästa möjliga upplägg för en kick-off, en utbildning, ett styrelsemöte, en after work, en nätverksträff, maten eller något annat viktigt, vi finns här för dig. Välkommen att kontakta oss, så hjälper vårt professionella mötesteam dig med att göra ditt event till en succé!

Fyll i kontaktformuläret eller ring: +46 21 10 11 20