fbpx
021-10 11 20 boka@acc.se

Konferens

Välkommen till att boka din nästa konferens i Västerås! Vi erbjuder den perfekta platsen för framgångsrika möten och evenemang, centralt beläget i Västerås city. Med över 30 års erfarenhet inom branschen är vi stolta över att vara en pålitlig partner för företag och organisationer som vill arrangera minnesvärda konferenser och tillställningar.

Lyckas med din nästa konferens!

Vi förstår vikten av att skapa en stimulerande och produktiv miljö för dina konferenser. Våra duktiga projektledare och tekniker arbetar nära dig för att förstå dina specifika behov och förväntningar. Oavsett om det gäller en mindre konferens eller en stor kongress, kan du lita på att vi tar hand om allt från planering till genomförande. 

Konferens i Västerås
Moderna konferensrum

Moderna konferensrum

Vår konferensanläggning erbjuder konferens- och mötesrum som är fullt utrustade med modern teknik för att säkerställa smidiga presentationer och interaktioner. Vårt ljud- bildsystem och flexibla möbleringsalternativ gör det enkelt att anpassa lokalerna efter dina önskemål. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa tekniken för att möta dina specifika behov.

Hotell & övernattning

För att göra din konferensupplevelse ännu mer bekväm och smidig erbjuder vi även hotellövernattning. Du och dina medarbetare kan njuta av en avkopplande vistelse i bekväma rum på Hotel Plaza och dra nytta av vår professionella service dygnet runt.

Dessutom har vi fantastiska faciliteter som en SkyBar, Spa och gym, där du kan koppla av och ladda upp mellan mötena.

Konferens med övernattning
Konferens med ACC

Hur kan vi hjälpa dig?

Välj oss som din partner för att arrangera din nästa konferens och upplev vårt engagemang och vår kompetens. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att skapa en framgångsrik och minnesvärd konferens eller tillställning. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Tel: +46 21 10 11 20

Konferens, mingel eller andra specifika önskemål till er företagsträff?

Vi hjälper dig med din nästa konferens, liten som stor. Vill du t ex diskutera om bästa möjliga upplägg för en kick-off, en utbildning, ett styrelsemöte, en after work, en nätverksträff, maten eller något annat viktigt, vi finns här för dig. Välkommen att kontakta oss, så hjälper vårt professionella konferensteam dig med att göra ditt event till en succé!

Fyll i kontaktformuläret eller ring: +46 21 10 11 20