fbpx
021-10 11 20 boka@acc.se

Kongress

Välkommen till vårt exklusiva kongresscenter i Västerås! Här hittar du utrymmen och lokaler för din nästa minnesvärda kongress. Med över 30 års erfarenhet i branschen har vi etablerat oss som en pålitlig partner för företag och organisationer som vill arrangera allt från storslagna kongresser till mindre möten och tillställningar.

Lyckas med din nästa kongress!

Vi erbjuder en unik atmosfär och moderna möteslokaler för kongresser i alla storlekar. Våra erfarna projektledare arbetar tätt tillsammans med dig för att säkerställa att varje detalj blir perfekt. Oavsett om det handlar om planering, teknisk support eller genomförande – vi finns där för att göra din kongress till en riktig succé!

Kongress i Västerås
Kongress med extra guldkant

Helhetsupplevelse med extra guldkant

För att ge våra gäster en helhetsupplevelse erbjuder vi även hotellövernattning, centralt beläget på Hotel plaza i Västerås city. Slappna av och njut av förstklassig service och bekvämligheter som Spa, SkyBar, gym och mycket mer.

Efter en spännande dag på kongressen kan du unna dig en avkopplande behandling eller njuta av fantastisk utsikt från vår eleganta SkyBar på 24:e våningen.

Boka din nästa kongress idag!

Din framgång är vår prioritet, och vi är redo att ta hand om dina behov och önskemål. Kontakta oss nu för att boka din kongress eller för att få mer information om våra tjänster. Tillsammans skapar vi en minnesvärd och lyckad kongress som överträffar alla förväntningar. Varmt välkommen att kontakta oss!

Tel: +46 21 10 11 20

Konferens med övernattning

Kongress, mingel eller andra specifika önskemål?

Vi hjälper dig med din nästa kongress, liten som stor. Vill du t ex diskutera om bästa möjliga upplägg för en kick-off, en utbildning, ett styrelsemöte, en after work, en nätverksträff, maten eller något annat viktigt, vi finns här för dig. Välkommen att kontakta oss, så hjälper vårt professionella kongressteam dig med att göra ditt event till en succé!

Fyll i kontaktformuläret eller ring: +46 21 10 11 20