fbpx
021-10 11 20 boka@acc.se

Hotell

I Västerås finns det gott om plats. Vi kan erbjuda 957 rum och 1 652 bäddar, för att vara exakt.

Hotel Plaza och Hotel Esplanade ingår i vår koncern och är vår första rekommendation för er övernattning. Vid större evenemang samarbetar vi med flertalet hotell i Västerås, de flesta inom promenadavstånd från ACC Meetings & Events. Vi ombesörjer bokningen så att allting är klart när ni kommer.

Best Western Plus Hotel Plaza

Välkommen till Västerås mest centrala och kompletta hotell! Här erbjuder vi dig skön avkoppling, god mat och spaupplevelser med en galet vacker utsikt. Inte nog med det, vill du festa till det lite så är SkyBar det rätta valet, utsikten från våning 24 får du med på köpet.

Hotel Plaza är Västerås högsta hotell och har 202 rum och sviter. Hotellet ligger verkligen mitt i stan, med endast två minuters gångväg till centralstationen och på bekvämt avstånd till det mesta som Västerås erbjuder.

Lobbybaren@Plaza är vår á la carte-restaurang, precis i anslutning till receptionen på första plan.

SkyBar@Plaza är baren med stans bästa utsikt, på 24:e våningen. Ännu en våning upp hittar du SkySpa@Plaza med bastu och relax.

Sure Stay Hotel Esplanade rooms and longstay

Hotel Esplanade är vårt affärshotell mitt i city med 75 rum, 121 bäddar och varmgarage. 2021 öppnade Hotel Esplanade i ny tappning, med Sure Stay by Best Western, där vi främst vänder oss till dig som söker långtidsboende. Självklart välkomnar vi även dig som bara behöver rum för en eller ett par nätter också. Den nya tappningen innebär att vi tagit bort frukostservering samt receptionspersonal. Önskar du köpa till frukost finns det att köpa till på vårt systerhotell, Hotel Plaza, bara 250 meter bort. Vi städar ditt rum en gång i veckan alternativt vid avresa. Önskar du städning oftare kan vi självklart ordna det mot en extra kostnad. Incheckning sker på Hotel Plaza som har öppet dygnet runt.