fbpx
021-10 11 20 boka@acc.se

Bringing people together since 1990

Vi hjälper dig med
hybridevent digitala konferenser livesändningar digitala produktioner webbinar utbildningar föreläsningar konferenser

 Vi drivs av en passion för framgångsrika möten där trygghet, flexibilitet och kompetens står i fokus. 

ACC har sedan år 1990 skapat de bästa förutsättningarna för möten mellan människor. Planerar du ett möte eller ett evenemang vill vi gärna vara din partner. Vi hjälper dig hela vägen oavsett om mötet sker med alla på plats, helt digitalt eller som ett hybridmöte. 

Möten

Digital, hybrid & fysiska möten, utställningar, mässor.

Lokaler

Mötesrum, digitala studios, mässhallar & eventytor. 

Hotell

Spa, restaurang, bar, gym, garage, mötesrum

Tjänster

Projektledning, förmedling, tekniker, kongresser.

Hållbarhet

Noggrann, omsorg och aktiva miljöval i vår verksamhet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Mötesrum

Inspirerande lokaler för framgångsrika möten, oavsett storlek. Vi hjälper dig med digitala produktioner, webbinar, hybridmöten, utbildningar, föreläsningar och konferenser.

Hybridmöte

Vi anordnar professionella möten där både närvarande mötesdeltagare och deltagare på distans kan vara med. Vi erbjuder stor kompetens, inspirerande miljöer och digitala lösningar.

Stora & små middagar

Med över 30 års erfarenhet hjälper vi dig med den perfekta middagen. Vi arrangerar middagar i någon av våra egna restauranger och lokaler eller genom catering till extern lokal.

Mässor & Events

Vår erfarenhet av mässor, utställningar och evenemang av högsta klass är lång. Med oss kan du känna dig trygg med både planering och genomförande.

Digitalt möte

Vi tillhandahåller allt från teknisk support, moderering, studios, scener, lokaler och digital mötesplattform till projektledning och koordinering.
w

Projektledning

Vi erbjuder högklassig projektledning för era möten och evenemang. Ett engagerat och proffsigt stöd genom alla steg – från planering och genomförande till uppföljning och utvärdering.

Vi skapar nya möjligheter!

År i branschen

Nöjda kunder

Pågående projekt

% engagemang

Varför ska du välja oss?

Med mer än 30 års stolt erfarenhet erbjuder vi framgångsrika möten där trygghet, flexibilitet och kompetens är i fokus. Aros Congress Center har blivit ACC Meetings & Events och gått från egen anläggning till att vara oberoende av plats. Vi erbjuder egna möteslokaler, evenemangsytor, externa platser och digitala möten.

Vår passion för möten mellan människor står alltid i fokus. Oavsett om ditt möte sker med alla på plats, semidigitalt eller helt digitalt tar vi oss an dina utmaningar och hjälper dig hela vägen. Inget möte är för litet. Inget möte är för stort.

Effektiva möten
i alla format

Här kan du skicka din bokningsförfrågan. När du skickat in ifyllt formulär tar vi kontakt med dig så snart som möjligt. Din förfrågan är inte på något sätt bindande.