fbpx
021-10 11 20 boka@acc.se

Mat & Dryck

Vi är väldigt stolta över våra restauranger och lägger stor vikt i kvalitet och service. Vi serverar både konferensgäster och västeråsare vällagade rätter från de bästa köken i Västerås. På plats mitt i stan erbjuder vi bufféer, middagar, supéer och enklare mål som ett välkommet avbrott i arbetet.

Det känns alltid extra speciellt att hälsa välkommen till KonserthusTerrassen med ett glas champagne och något gott tilltugg i samband med en fantastisk musikupplevelse.

Stora & små middagar

Med över 30 års erfarenhet av både stora och små middagar och evenemang kan vi stå rakryggade och kalla oss för experter. Vi hjälper dig att arrangera er middag, oavsett storlek.

På KonserthusTerrassen har vi plats för över 900 minglande gäster och 700 sittande. På Hotel Plazas restaurang passar de lite mindre sällskapen med upp till 200 personer och på hotellets SkyBar rymmer upp till 150 personer.

B26 Restaurang med takterrassen är unik, modern och imponerande med sina 700 kvm.

Vi har tidigare arrangerat bland annat evenemang som Guldstänk, ABB-Veteraner, ICAs 100 års jubileum, middagar för PWC och Autoexperten.

Catering

Vi har lång erfarenhet av catering för stora och mindre sällskap. Vår repertoar är stor och dina valmöjligheter när det gäller mat och servering är många. Självklart hjälper vi er att hitta rätt lokal och kommer med riktigt bra service.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Konserthus Terrassen

Måndag-fredag serverar vi vällagad husmanskost med en fräsch sallandsbuffé till lunch. Vid konsertkvällar förvandlas KonserthusTerrassen till en mingelbar, där du kan njuta av ett glas vin och mingelmat i olika varianter eller något från á la carte-meny.

KonserthusTerrassen går även att hyra för större middag, här finns plats för över 900 minglande gäster och 700 sittande.